Την εμφάνιση της στην αγορά κάνει μια νέα ανεξάρτητη ζυθοποιία στο Ρέθυμνο: η Rethymnian Independent Microbrewery.
Το όνομα της μπύρας που παράγει: Retimi (που σημαίνει στα λατινικά “του Ρεθύμνου”)
Οι δυσκολίες ήταν πολλές, καθότι το εγχείρημα ξεκίνησε την εποχή της πανδημίας και της εκτόξευσης των τιμών σε πρώτες ύλες, τεχνολογικό εξοπλισμό και μεταφορές.
Παρόλα αυτά, οι δημιουργοί της – Κώστας Παπαδάκης, Ηλίας Ηλιάκης και Λουκάς Κούνος – με υπομονή και επιμονή κατάφεραν να πραγματοποιήσουν στη Γωνιά Ρεθύμνου, όχι απλά μια φιλοδοξία και ένα προσωπικό όνειρο, αλλά την δημιουργία μιας μπύρας υψηλής ποιότητας που πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις κυρίαρχες εισαγόμενες ζυθοποιίες.
Παράλληλα, το Ρέθυμνό μας αποκτά άλλη μια εξαιρετική μονάδα παραγωγής σε μια χώρα που διακρίνεται κυρίως στην παροχή υπηρεσιών.
Σε ένα περιβάλλον δύσκολου ανταγωνισμού, το πλεονέκτημα της νέας ρεθεμνιώτικης μπύρας είναι η γεύση και η ποιότητα της.
Μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει!
daynight.gr