Μυλοπόταμος NewsΜυλοπόταμος News
  • Μυλοπόταμος
  • Ειδήσεις
    • Ρέθυμνο
    • Κρήτη
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • Κατηγορίες
    • Αγροτικά
    • Απόψεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Κοινωνία
    • Πολιτικά
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις
Διαβάζετε: Μπακαλιάρος σκορδαλιά στον φούρνο με την πιο τραγανή κρούστα – Πεντανόστιμος και χωρίς περιττές θερμίδες 
Ειδοποίηση Δείτε Περισσότερα
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςAa
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςAa
Μυλοπόταμος NewsΜυλοπόταμος News
  • Μυλοπόταμος
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Οικονομία
  • Αγροτικά
  • Υγεία
  • Μυλοπόταμος
  • Ειδήσεις
    • Ρέθυμνο
    • Κρήτη
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • Κατηγορίες
    • Αγροτικά
    • Απόψεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Κοινωνία
    • Πολιτικά
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις
Έχετε λογαριασμό; Είσοδος
Ακολουθήστε μας
mylopotamosnews.gr © a part of webplus.gr
Μυλοπόταμος News > Ροή Ειδήσεων > Ελλάδα > Μπακαλιάρος σκορδαλιά στον φούρνο με την πιο τραγανή κρούστα – Πεντανόστιμος και χωρίς περιττές θερμίδες 

Μπακαλιάρος σκορδαλιά στον φούρνο με την πιο τραγανή κρούστα – Πεντανόστιμος και χωρίς περιττές θερμίδες 

Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024 17:28
Ελλάδα
Share
2 λεπτ. ανάγνωση
SHARE

Μπακαλιάρος στον φούρνο με την πιο τραγανή κρούστα

Το εθνικό πιάτο της 25ης Μαρτίου στα καλύτερά του, από την Ομάδα Live Kitchen.

Ακολουθήστε τα μυστικά του σεφ Πάνου Παπαδάκη για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά. Καλύτερος και από τηγανητός!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Η κούπα που χρησιμοποιώ είναι των 250 μλ.
600 γρ. ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος (χωρίς πέτσα και κόκκαλα)
Για το κουρκούτι:
250 γρ. μπύρα (1 κούπα)
100 γρ .αλεύρι γ.ο.χ (3/4 της κούπας)
1 κτγ αλάτι
1/4 κτγ σκόρδο σε σκόνη
1/2 κτγ ρίγανη
πιπέρι
Για το πανάρισμα:
200 γρ φρυγανιά (1 κούπα και 3/4)
ελαιόλαδο
Για την σκορδαλιά
800 γρ βρασμένες πατάτες (5-6 πατάτες)
150 γρ ελαιόλαδο (3/4 της κούπας)
3 σκελίδες σκόρδου
2 κτσ λευκό ξίδι
χυμό από 1/2 λεμόνι
1 κτγ αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε κομμάτια το ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο περίπου 4-5 εκατοστά το καθένα.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την μπύρα, το αλεύρι, το αλάτι, το σκόρδο σε σκόνη, την ρίγανη, το πιπέρι και με ένα σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την φρυγανιά και ξεκινάμε να βουτάμε το κάθε κομμάτι πρώτα στο κουρκούτι και έπειτα στην φρυγανιά.

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα στρώνουμε ομοιόμορφα τα κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 20-25 λεπτά στους 200 c.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τις πατάμε πολύ καλά.

Συνταγή
Σε έναν πολυκόφτη ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την ρίγανη, το αλάτι, το λευκό ξίδι, τον χυμό λεμόνι και πολτοποιούμε πολύ καλά.

Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα μέσα στις πατάτες και ανακατεύουμε συνεχώς.

Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι έτοιμος και μπορούμε να τον σερβίρουμε μαζί με πατάτες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Email Αντιγραφή URL
Προηγούμενο Άρθρο Eurovision 2024: Ο Βρετανός που προσπαθεί να τραγουδήσει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι και τρέλανε το TikTok
Επόμενο Άρθρο Ανατριχιαστικό βίντεο την ώρα του μακελειού στη Μόσχα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ελλάδα

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία στο σχολείο από γυμνό καλώδιο

28/03/2024
Ελλάδα

Φάρμακα: Αυξάνουν τις τιμές σε 1.700 μετά από συνολική αύξηση 12,7% μέσα σε έναν χρόνο

22/02/2024
Ελλάδα

Βασίλης Καλογήρου: Τα αναπάντητα ερωτήματα μετά την εύρεση της σορού του στον Τύρναβο

18/02/2025
Ελλάδα

Τουρκία: Ενημέρωση από το Ελληνικό Προξενείο για απάτες σε βάρος και Κρητικών επιχειρήσεων

01/03/2024
Προηγούμενο Επόμενο
Mylopotamos News Logo
  • Tηλ: 28340 22668
  • Email:[email protected]
  • Πολιτική Απορρήτου & Cookies
  • Μυλοπόταμος
  • Ειδήσεις
    • Ρέθυμνο
    • Κρήτη
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • Κατηγορίες
    • Αγροτικά
    • Απόψεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Κοινωνία
    • Πολιτικά
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις

mylopotamosnews.gr © a part of webplus.gr

Μυλοπόταμος News
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
Mylopotamos News Logo
Καλωσορίσατε πίσω!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Username or Email Address
Password

Έχασες τον κωδικό σου?