Ημερίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων και της Kappa Studies
Οι αγνές πρώτες ύλες εκτοξεύουν την ποιότητα των κρητικών προϊόντων και τα καθιστούν περιζήτητα. Η καινοτομία και η ασφάλεια στην παραγωγή των τροφίμων είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο μπορούν να κατακτήσουν τις αγορές.
Τα παραπάνω είναι στοιχεία τα οποία ανέδειξε η επιστημονική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στον “Κήπο των Αισθήσεων” στις Μαλάδες Ηρακλείου.
Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων υψηλής διατροφικήςς αξίας αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Καλαθάκης, ιδρυτής της εταιρείας Kappa Studies, η οποία εδώ και δεκαετίες παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της ανάδειξης της κρητικής διατροφής και των τοπικών προϊόντων.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων σε συνεργασία με την Kappa Studies
neakriti.gr