Μυλοπόταμος NewsΜυλοπόταμος News
  • Μυλοπόταμος
  • Ειδήσεις
    • Ρέθυμνο
    • Κρήτη
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • Κατηγορίες
    • Αγροτικά
    • Απόψεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Κοινωνία
    • Πολιτικά
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις
Διαβάζετε: Φανταστικά Πασχαλινά κουλουράκια: Τα πιο αφράτα, αρωματικά και μπισκοτένια
Ειδοποίηση Δείτε Περισσότερα
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςAa
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράςAa
Μυλοπόταμος NewsΜυλοπόταμος News
  • Μυλοπόταμος
  • Κρήτη
  • Ελλάδα
  • Οικονομία
  • Αγροτικά
  • Υγεία
  • Μυλοπόταμος
  • Ειδήσεις
    • Ρέθυμνο
    • Κρήτη
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • Κατηγορίες
    • Αγροτικά
    • Απόψεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Κοινωνία
    • Πολιτικά
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις
Έχετε λογαριασμό; Είσοδος
Ακολουθήστε μας
mylopotamosnews.gr © a part of webplus.gr
Μυλοπόταμος News > Ροή Ειδήσεων > Κοινωνία > Φανταστικά Πασχαλινά κουλουράκια: Τα πιο αφράτα, αρωματικά και μπισκοτένια

Φανταστικά Πασχαλινά κουλουράκια: Τα πιο αφράτα, αρωματικά και μπισκοτένια

Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2025 12:12
Κοινωνία
Share
2 λεπτ. ανάγνωση
SHARE

Τα καλύτερα Πασχαλινά Κουλουράκια χωρίς, εύκολα σε παρασκευή, ενώ δεν απαιτείται η χρήση μίξερ για να τα φτιάξετε.

Contents
  • Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
    • Για την ζύμη:
    • Για άλειμμα:
  • Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί: 

Ένα είναι σίγουρο ότι θα φτιάχνετε ξανά και ξανά!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Για την ζύμη:

  • 700 γρ αλεύρι μαλακό
  • 270 γρ ζάχαρη άχνη
  • 3 μέτρια αυγά
  • 250 γρ Βούτυρο Αγελάδος(λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 50 γρ Φυσικός Χυμός
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2 γρ μαστίχα (5 δάκρυα)
  • 1/2 κτγ μαχλέπι
  • 2 βανιλίνες
  • 1/4 κτγκάρδαμο(κακουλέ)
  • 1/4 κτγ μαγειρική σόδα
  • 1,5 κτγ μπέικεν πάουντερ

Για άλειμμα:

  • 1 μέτριο αυγό

Σε ένα πολυκόφτη θρυμματίζουμε την μαστίχα, το κακουλέ, το μαχλέπι, τις βανιλίνες, το μπέικεν, την μαγειρική σόδα μαζί με 100 γρ ζάχαρη άχνη.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μείγμα μυρωδικών μαζί με την υπόλοιπη ζάχαρη, τα αυγά , το ξύσμα πορτοκάλι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα.

Λιώνουμε το βούτυρο αγελάδος και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Προσθέτουμε στο μείγμα το βούτυρο Αγελάδος  , τον Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι  και ανακατεύουμε το μείγμα.

Προσθέτουμε σε δόσεις το μαλακό αλεύρι και ζυμώνουμε ελαφρά μέχρι να έχουμε μια μαλακή εύπλαστη ζύμη.

Μετράμε 30 γρ το κάθε κομμάτι και το δίνουμε το σχήμα που επιθυμούμε.

 Χτυπάμε 1 μέτριο αυγό και αλείφουμε το κάθε κουλουράκι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 190-200 c για 20-25 λεπτά.

Φτιάξτε και σεις τα πιο νόστιμα Πασχαλινά κουλουράκια εύκολα χωρίς μίξερ!!

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί: 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Email Αντιγραφή URL
Προηγούμενο Άρθρο Αίσιο τέλος για δύο πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν σε δύσβατο σημείο στον Μυλοπόταμο
Επόμενο Άρθρο Xιλιάδες κροτίδες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο – Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κοινωνία

Χωρίς απαντήσεις η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του Βασίλη Καλογήρου

18/02/2025
ΕλλάδαΚοινωνία

Ανείπωτη Θλίψη στον Πύργο: Βρέφος έφυγε απο τη ζωή ένα τέταρτο μετά τη γέννηση του

03/11/2023
Κοινωνία

Τσικνοπέμπτη: Πότε «πέφτει» φέτος – Όλες οι αργίες του 2024

22/02/2024
Κοινωνία

Στοιχεία σοκ για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Κρήτη – Πώς αποτυπώνεται με αριθμούς (vid)

06/03/2024
Προηγούμενο Επόμενο
Mylopotamos News Logo
  • Tηλ: 28340 22668
  • Email:[email protected]
  • Πολιτική Απορρήτου & Cookies
  • Μυλοπόταμος
  • Ειδήσεις
    • Ρέθυμνο
    • Κρήτη
    • Ελλάδα
    • Κόσμος
  • Κατηγορίες
    • Αγροτικά
    • Απόψεις
    • Εκπαίδευση
    • Εργασία
    • Κοινωνία
    • Πολιτικά
    • Πολιτισμός
    • Τεχνολογία
    • Υγεία
  • Οικονομία
  • Εκδηλώσεις

mylopotamosnews.gr © a part of webplus.gr

Μυλοπόταμος News
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
Mylopotamos News Logo
Καλωσορίσατε πίσω!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Username or Email Address
Password

Έχασες τον κωδικό σου?